KAUKOPARANNUS

Kaukoparantaja välittää parantavaa voimaa etäältä olematta fyysisesti läsnä. Parantaja ja parannettava eivät siis ole samassa tilassa. Se ei haittaa, koska kyse on kaukoparannuksesta.

Energia kulkee aikomuksesta; läsnäoloa ei edellytetä. Kaukoparantaja tekee parannuspyynnön ja sallii parantavan voiman kulkea kauttaan parannettavalle.

Käytännössä samat asiat teen myös normaalissa Karelian Healing -käsittelyssä.  Vain fyysinen manipulointi jää pois.  Siitä huolimatta kaukoparannus saattaa tuntua hyvinkin fyysiseltä ja joskus jopa hoidon jälkeistä arkuutta saattaa esiintyä.

Tutkin ensin esim. heilurin avulla, mitkä elimet ja nikamat oireilevat ja miksi.  Mittaan oireilevien elimien toimintarasot.  Samoin mittaan parannettavan aivotoimintatasot, värähtelyn ja bioenergiakentän, tutkin myös chakrojen toiminnan. Kirjaan nämä kaikki ylös ja tutkin parannettavan kehitystä muutaman viikon ajan tai niin pitkään kuin parannettava sitä haluaa.

Tämän jälkeen lähetän kaukoparannushoidon eli paketin parannettavalle. Yleensä olisi hyvä sopia keskenään milloin paketti lähetetään, jotta parannettava olisi vastaanottavassa tilassa, esim. rentona sohvalla tai sängyssä.

Hoidon aikana pyrin nostamaan aivotoimintatasot ja poistamaan löytämäni rasitteet kehosta ja kotoa.

Parantuminen tähtää paitsi fysiologiseen myös henkiseen parantumiseen. Parantaminen taas on kokonaisvaltaiseen ja tasapainoiseen terveydentilaan tähtäävä toimenpide. Parantava voima vaikuttaa henkisillä tasoilla ja voi ilmetä  esim. lisääntyvänä sisäisenä rauhana.

Referenssit-osioista löydät myös palautetta antamastani kaukoparannushoidoista. Jos et pääse tulemaan vastaanotolleni, niin voit toki saada apua pakettini kautta.