REFERENCES

Näille sivuille kerätään onnellisia tositarinoita, asiakkaiden itse kertomina.

To these pages I’ll add happy real stories as my clients have written to me.

En esta página, podréis encontrar comentarios reales de la experiencia de mis clientes con mis tratamientos.

Kiitos Sami 🤗
Paljon on raportissasi asiaa ja tutkittavaa. Näin läpiluettuna ei kaikki ihan auennut, mutta kunhan katson kuvien kanssa, niin eihöhän se siitä.
Sitäpäitsi olo on niin raukea, ettei jaksa prosessoida moista tietomäärää 😁.

Hoidon aikaiset tuntemukset olivat mielenkiintoiset. Koko keho lämpeni (toki olin peiton alla) ja ikäänkuin värisi vaimeasti, aivan kuin olisin kuullut huminaa 🤔.

Jossakin vaiheessa tuntui korvat soivan vienosti, itse asiassa vieläkin. Tiedä sitten liittyikö asiaan.

Toinen jännä tuntemus oli käsissä. Ensin ranteita kuumotti, sitten kuumotus levisi vas. käden etusormeen, oik. kädessä se pysähtyi peukalon tyveen. Kämmenet hikosivat. Seuraavaksi sormet ”särisivät” aivan kuin olisivat puutuneet ja veri alkaa kiertämään, muttei ollut samalaista kipua, tuntemus vain. Sitten mulla olikin nyrkkeilyhanskat kädessä- fiilis. Eli kämmenet ”hohtivat” lämpöä tai kämmeniä ympäröi lämmin kehä. Vaikea kuvailla. Sitä kesti pitkään. Kainaloita kohti ”kulki” pakottava tunne, ikäänkuin hierottaisiin maitohapolla olevia kipeitä, kovia lihaksia. Hieman epämiellyttävä tunne. Tähän kohtaan täytyy sanoa, että turvotus käsistä ja kämmenistä on hävinnyt, erottuu kämmenselän jänteet ja rystyset erikseen. Sormien jäykkyys ja kipu myös on hävinnyt!!! Tuntemuksia on (vaikea kuvailla sitä), muttei kipua. Ai niin, oik. käsi nytkähteli kerran kaks, kuin nukahtaessa. Hätkähdin tätä hieman.

Jalat lämpeni vyötäröstä varpaisiin. Oikean jalan polvea ja nilkkaa ympäröi ”paksumpi” lämpö. Olivat kuin kääreessä. Nilkan kipu on poissa, samoin polven, pienitä kevyttä pistosta polven sivussa lukuunottamatta jalkaa liikkuttaessa. Ja tämä on outoa, jäykkyys on hävinnyt molemmista polvista 😵‍💫. Nousin ylös sängystä ja ei jäykistänyt 🤔. Piti mennä oikein portaita kävelemään, ei jäykkyyttä! Ei ylös tai alas astuttaessa!!! Hitto, miten ihana 😍. Piti käydä näyttämässä Artolle, joka kysyi onko mulla jotain uusia ytyjä lääkkeitä käytössä 🤣
Vas. jalan nilkka on edelleen hieman turvoksissa. Varpaat ei jäykistä, voi nousta päkiöille ilman jäykkyyttä ja kipua!!! Kävellessä ei enää jalkapohjatkaan kinnaa, eikä pohkeet! Hitto, en meinaa uskoa tätä 🤩. Nyt alko pelottaa, et millon jäykkkyys palaa taas 😭.

Apua, nyt multa katkes jo ajatus. Mitä vielä? Olo on rento ja levännyt. Ääh, en pysty kuin ajattelemaan noita polvia 😄. Kesästä lähtien vaivanneet ja puoli vuotta jäykistelleet, niin et ei uskalla portaita alas kävellä pitättä kaiteesta kiinni 😬.

Ai niin, mua alkoi yskittää hetikohta hoidon jälkeen. Tuntuu limaa nousevan.

Ei, enempää en saa nyt mieleen tuntemuksia. Ihan kahjolta näyttää kirjoitettuna, kuin kirjoittaja omaisi vilkkaan mielikuvituksen 🤭. Onko näissä tuntemuksissa järkeä?

Tarja Ronkanen 🥳

21.3. 2022 Iisalmi
S. 1969

*****

Remote healing I’d recommend for general physical health and identifying issues early that might be impacting your health for example in your body and environmental surroundings

Sami is truly a one off. He’s the genuine article no doubt about it. I’m a scientist and his diagnosis was so spot on I was absolutely speechless. You will receive a very detailed and technical analysis which for me removed any scepticism when I saw how accurate the results were. I had not provided any detail about my concern so this made it even more surprising that it was so spot on! I made changes immediately base on some of his recommendations and I can say I feel immensely better. I’m so grateful for his healing and guidance. There are some things that he just could not have known so as a healer must have tapped into my situation with great effort and intention. I would recommend him highly to anyone and in particular those with a scientific mind or those that are particularly skeptical. Hopefully you’ll have as much of a positive experience as I did. My wish for the future is that this practice is not lost and as human beings we can build and develop on the great work that masters such as Sami are doing in our world.

7 Stars

24.7.2020

*****

Sydänlämpöinen kiitos Sami. Mystinen makuaistin sekoaminen ja osittainen katoaminen sai erikoislääkäritkin nostamaan kädet pystyyn. Syytä, selitystä tai apua ei löytynyt. Samin etähoidossa ensimmäinen huikea yllätys oli se, kun sain kuulla tismalleen samat lukemat veriarvoistani kuin juuri saapuneet labratulokset olivat kertoneet. Hoito hoidolta makuaisti alkoi palautua ja vääristymät hävitä. Sami löysi syyt, joita lääkärit eivät laajoista tutkimuksista ja kuvauksista huolimatta löytäneet. Hoitamalla niitä häiriö pala palalta korjaantui. Lämmin kiitos osaavasta ja tilanteen kokonaisvaltaisesti huomioivasta hoidosta ja avusta Samille! Olo korjaantui monella tapaa samalla kertaa. Parhaiten tulosta voisi kuvata toteamus, että nousin aivan uudelle tasolle.

Niina, 19.5.2019 Suomi

*****

Vanha sananlasku sanoo kun hätä on suurin, on apukin lähellä, mutta omalla kohdallani näin ei ole.
Asun Suomessa ja apua olen saanut Espanjasta saakka kaukoparannuksen tavoin, Sami Rasilalta, sekä itselleni, että läheisilleni.
Suvussani on paljon sairautta, joten olen ollut Samiin yhteydessä kerran jos toisenkin.
Aina kun olen apua pyytänyt ja hoito on tapahtunut niin muutaman päivän kuluttua on vaiva korjaantunut.
Tässäpä kerron mihin kaikkeen olen apua saanut;
Nuori koki pahan trauman ja meni psykoosiin, masentui ja joutui sairaalahoitoon useiksi kuukausiksi,ei syönyt, eikä nukkunut ja joutui käyttämään vahvoja masennuslääkkeitä ja unilääkkeitä, olimme kaikki järkyttyneitä emmekä tienneet miten auttaa, tilanne oli ahdistava.
Otin Samiin yhteyttä ja pyysin hoitoa.Sami lupasi auttaa.
Jonkun ajan kuluttua näimme parannusta hänessä, hän alkoi syödä ja kiinnostua ympäristösta ja näimme jopa hymynkin kasvoilla ja hän pääsi jopa käymään kotonakin.
Jonkun ajan kuluttua lääkärien hämmästykseksi voitiin vähentää lääkitystä ja hän pääsi kotiin, tottakai hän sai asiaan kuuluvaa terapiaa, mutta se ei häntä nostanut sängynpohjalta, vaan Samin korjaamat energia- ja aivotasojen nostot ,stressitasojen laskut ym. hoito.
Nyt hän voi hyvin,trauma nousee välillä esiin, mutta tiedän siihen kysellä apua Espanjasta ja yleensä muutaman päivän kuluttua tilanne tasaantuu kun stressi ym. tasot on taas korjailtu kohdilleen.
Samoin olen saanut apua itselleni mm. maasäteilyn aiheuttamiin vaivoihin ja unettomuuteen, rytmihäiriöihin, väsymykseen,lihasrepeymiin,astmaan,kilpirauhasen vajaatoimintaan,huimaukseen ym.
Monesti ovat veren hiutaletasot olleet koholla ja kun ne on laskettu normaaleiksi oloni on parantunut.
Muille läheisilleni olen pyytänyt parannusta mm. ihottumaan,olkapäävaivoihin,unettomuuteen, maasäteilyn poistamiseen,vatsaoireisiin, stressiin,veren hiutaletasojen korjaukseen ym.
Ompa Sami toiminut jopa ”Kauko kätilönäkin” kun synnytys on pitkittynyt, lopulta vauva tuli maailmaan sellaisella vauhdilla, ettei ”lähikätilö” kerennyt hanskoja laittamaan käteensä.
Vauvan maksa-arvojakin hän on korjannut.
Hiljattain pyysin apua läheiselleni joka oli uupunut, masentunut  ja muuttunut läheisilleen ärtysäksi ja synkäksi, ennen niin vitsikäs ja iloinen.
Parin päivän kuluttua Samin hoidosta kuulin läheisiltä miehen muuttuneen ennalleen,touhukkaaksi ja iloseksi.
siinä olikin läheisillä ihmettelemistä, että mitä on tapahtunut.
En varmaan tässä edes kaikkia asioita muista, mitä Sami on minulta ja läheisiltäni hoitanut, mutta monet lääkärikäynnit on jäänyt väliin ja monet huolet ja harmit vähemmälle kun olen saanut turvautua Samin kaukoparannukseen.
Ja kyllä se on uskottava, että hoito toimii kun sen on saanut kerta toisensa jälkeen nähdä.
Kiitänkin suuresti Samia,kaikista vuosien saatossa saamistani hoidoista.

Nainen Suomesta 10.2.2019

Hi Sami😊 just wanna thank you for the treatment yesterday 🙏🏻💖and share with you my experience. It was a strange feeling as I was all over soo relaxed and calm, kind of my mind and heart was in such a peace and harmony, I couldn’t work. It was more then relaxation, a state when I know it after a meditation but even stronger. It was a beautiful experience as I was far away from any ballast or problems etc. Just with myself. And this for hours after the treatment and I slept soo well.
🙏🏻💫💖😘

Edyta Zerkowska

Rojales, Spain

*****

Jag har precis fått genomgång av min onda kropp av en otrolig duktig man vid namn Sami Rasila . Det är inte massage men på nåt sätt fixar han till alla ömma delar och man känner sig ett par decimeter längre/rakare? Och utan krämpor. Hur nu det är möjligt vet jag inte. Jag skulle behöva en sådan Sami på hemmaplan också, då skulle livet vara betydligt mer smärtfritt. Men om ni ska mot Torrevieja nån gång så rekommenderar jag verkligen ett ( eller några) besök hos honom eller beställa honom till er lägenhet. Man får ge lite extra vid hembesök. Väl värt varenda € . Han hanterar inte bara kropp utan även om man har andra problem typ svettningar, obalans med sömn och så vidare. Lägger ut hans visitkort så ni kan kontakta honom om ni vill.

Anne Paananen

Torrevieja 23.1.2019

*****

Moi.
Ajattelin lähestyä sinua kun kävin vastaanotollasi nyt 2018 syksyllä vk48.

Käsittelit mm. Kipeää ja liikeradalta rajoittunutta vasenta olkapäätä.
Olen todella tyytyväinen kun sait liikkuvuutta olkapäähän. Myös kipu ja leposärky on nyt pois. Tästä kiitokset sinulle.
Myös nyrkkeily ja My Thai treeneissä ei olkapää ole enään kiusannut.
Nyt olen menossa ortobedin lääkärin konsultaatioon olkapäästä.
Oma näkemykseni on että leikkausta en nyt tarvitse.

Hyvää alkanutta vuotta 2019
T. Harry Björkroth

*****

Käyn Sami Rasilan hoidoissa kerran kuussa. Olin niin huonossa kunnossa vuonna 2016, etten jaksanut olla hereillä kuin 3 tuntia kerrallaan. Verikokeista ei löytynyt mitään. Selässä oli myös semmonen ongelma, minkä kanssa olin ihan tottunut elämään 15 vuotta. Työn teko tai edes hakeminen oli raskasta kun väsymys ja hermot oli niin kireellä. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen lähdin tanssienliikenteeseen. Siis selkä suorana, keuhkot täyteen ilmaa ja alaselänkipukohta oli kadonnut wtf. Tärkein havainto oli, että jaksoin olla hereillä 8 tuntia. Siitä lähtien olen sijoittanut itseeni joka kuu sen verta, että pääsen hoitoon. Aikaa en voi ostaa, mutta järjestää kyllä itseeni. Rahaa tulee, kun on energiaa tehdä töitä. Eilen kävin viimeksi hoidossa. Mitään paikkaa ei kolottanut, mutta lopussa huomasin kuinka taas se selkä suoristui. Tottakai siinä tulee myös terapiatunti samalla, sehän selvä. Säästän Valtion rahoja ja mielenterveyskuluja ja ympärilläni olevia ihmisiä. ”Jag har talat” sanoi Turhapuro, joka on myös oman elämänsä herra!

Johanna Hakkarainen 5.6.2018 Torrevieja, Espanja

*****

Samista on apua moneen vaivaan. Joka kerta kun hän auttaa minua vaivoissani, palaan kehollisesti kuin nuoruuteeni: olen energinen, inspiroitunut ja hyväntuulinen.

Minulla on jo pitkään ollut kaikenlaista henkistä ja fyysistä kremppaa kehossa. Olen sairastanut 2 kertaa masennuksen hyvin stressialttiina ihmisenä ja viimeisen vuoden olen kamppaillut myös alati vähenevien energiatasojen kanssa, palellut jatkuvasti, ahnehtinut nk. huonoa ruokaa ja kärsinyt sen seurauksena valtavista vatsakivuista ja oireista. Lisäksi minulla on hyvin usein fyysisiä kiputiloja selässä, häntäluun seutuvilla ja niskassa. Nämä pysyvät parhaiten kurissa liikunnalla, mutta nyt loukattuani viime marraskuussa nilkkani ja sen invalisoitua minut täysin, ongelmat ovat pahenneet.

Otin Samiin oikeastaan yhteyden nilkkani takia, jos hän saisi sen kuntoon sillä sen ainoa ongelma on selvittämätön kipu. Magneettikuvat ovat jo aikapv sitten osoittaneet, että mikään ei ole rikki, fysioterapeutti on palautellut jalan liikeratoja, mutta silti kipu vain säilyy. Toisinaan nilkka on kipeämpi, toisinaan parempi. Mutta juoksemaan en pysty ja voin kävellä vain lyhyitä matkoja särkylääkittynä.

Koska asun suomessa, Sami hoiti minua etänä. Minulla oli todella vahvat tuntemukset hoidon aikana ja se teki hoidon mielestäni hyvin konkreettiseksi. Kasvojen lihakset liikkuivat itsestään ja kyyneleet vain valui silmistä lymfakanavia aktivoidessa, vaikka en itkenyt. Sami oli katsonut, että elimistöni tasot olivat aivan liian alhaalla (esim. eräs osa-alue oli 2 vaikka pitäisi olla lähemmäksi 90). Itse energiahoito tuntui vahvalta ja päässä vain humisi ja tuntui painetta, kuin olisi joutunut energian hukuttamaksi. Samoin jalkapohjissa tuntui kevyitä sähköistuja jotka nytkäyttivät koko jalan lihaksistoa.

Nilkan osalta tarvitsen nikamien kurinpalautusta, että kipu loppuu lopullisesti, mutta Samin hoito jopa etänä latasi energiatasoni kohdilleen. Jaksan taas iloita, puuhata, olla kiinnostunut muista ihmisistä ja olla ylipäätään läsnä arjessa. Paha siitepölystä johtuva nenän tukkoisuus ja astma parani kertaheitolla joskin olen joutunut siitepölykuorman takia ottamaan taas allergialääkkeitä jotta nenä pysyisi jatkossakin auki.

Oikeastaan vasta Samin hoidon jälkeen tajusin, miten mataliin vesiin 24/7 nilkkakipu oli minut vienyt niin henkisesti kuin fyysisestikin. Nyt jaksan taas odottaa nilkan kipujen parantumista. Olo on kuin kuusitoistavuotiaalla ja toivon, että tämä fiilis pysyisi aina. Jollakin oudolla tavalla hoito myös katkaisi addiktioni sokeriin sekä kofeiiniin ja ruokatottumukset ja juomatottumukset muuttuivat automaattisesti koska ei tehnyt vain mieli. Ensimmäisenä viikkona hoidon jälkeen, laihduin peräti 3kg. Suosittelen lämpimästi Samin hoitoja kaikille vamman laadusta huolimatta. Vaikka fyysistä vikaa ei välttämättä saada kuntoon ilman fyysistä manipulaatiota, jo pelkkä energiatasojen korjaus voi parantaa elämänlaatua ja tehdä tulevasta kesästä valoisan.

Susanna M, Espoo, Finland 11.6.2017

*****

TÄSMÄHOITOA JA KEHONHUOLTOA

Viime keväänä istuessani bussissa matkalla Valenciaan alkoi oikeaa jalkaani särkeä vimmatusti. Kipu oli sietämätön etenkin istessa ja vaakatasossa. Kävellessä ja seistessä kipu lieveni hetkellisesti.

Buranat ym. eivät tehonneet ja aloin epäillä iskiasta. Vastaavaa kiputilaa en ollut aiemmin kokenut. Mutta arvelin, että jotakin on poissa paikaltaan. Ja että ei auttaisi, vaikka söisin ämpärillisen särkylääkkeitä, joita ns. koululääketieteen edustajat määräisivät.

Asumme suuren osan vuodesta Torreviejassa ja olin kuullut Samista luotettavalta taholta ystävältämme. Uusia asioita kohdatessa tarkistan aina taustat huolellisesti. Tässä tapauksessa koulutukseen ja kokemukseen liittyvät seikat, sekä asiakaspalautteen.

Varasin ajan, jota jouduin tuskaisesti odottamaan runsaan viikon. Autottomana menimme taksilla ja muistan, kuinka hikikarpalot nousivat otsalleni autossa kiemurrellessa.

Olen liikunnallinen ja urheilua harrastava, joten Samin habitus oli filosofiani mukainen. Sporttinen mies ja vastaanotto, ei mitään lasarettimeininkiä! Vaikutelma oli urheilu-huoltamo tyyppinen ja rento.

Vika löytyi heti ja se olikin alaselässä, mistä säteili jalkaan. Täytyy myöntää että käsittely sattui ja välillä lujaa. -Mutta tehosi ja huutaakin saa! Koko kroppa käytiin läpi ja sivutuottena totesin saaneeni myös paljon henkistä antia. Ajatustapamme on hyvin samankaltainen, joten saimme erinomaisen henkisen yhteyden.

Taksissa kotiinpäin istuessa jalkaan sattui vielä, mutta hyvin vähän. Käsittely oli niin voimallinen, että nukuin monta tuntia sen jälkeen. Ja aamulla jalka oli jokseenkin kunnossa. Varmuuden vuoksi varasin vielä toisen ajan, sillä edessä oli 4:n tunnin lento Suomeen. Ilman Samin manipulaatiota en olisi kyennyt istumaan koneessa. -Kipu jäi hoitopöydälle!

Toinen käsittely kohdistettiin vähän eri paikkoihin ja myös muita kipupisteitä löytyi. Totesinkin, että autoja huolletaan ja koneita korjataan, mutta ihmiset saattavat jäädä hoitamatta. Näin ainakin minä, joka kylläkin huolehdin aina muista.

Kehonhuolto on tärkeää, sen ovat ymmärtäneet ainakin ammattiurheilijat. Säännöllinen kropan käsittely tekee hyvää jokaiselle ja avaa jumittuneita paikkoja ja lukkoja. Siksi ammattimainen manipulaatioon perustuva hoito on paikallaan, jotta ei pääse syntymään kroonisia kiputiloja. Niiden korjaaminen kun on aina hankalampaa ja voi viedä aikaa vaatien useita hoitokertoja.

Kiitos Sami, tavataan taas.

Terveisin Leena Kajamaa, Torrevieja/Helsinki 16.8.2016

*****

Mie olen suunnattoman kiitollinen, että sain kunnian kohdata Samin Torreviejassa. Olinkin rukoillut terveyttä ja keveyttä!
Saimme apua koko perheelle. Lapseni nauttivat käsittelystä, ja tykkäsivät helpoista ohjeista hoitaa itse, jos vatsa tulee kipeäksi. Tyttäreni nilkka suoristui ja pahat möröt lähtivät kiusaamasta yöunia.
Minullekin hoito tapahtui monessa eri tasossa! Hoidon jälkeen hetken huimasi, mikä ei sinänsä ollut mikään ihme, koska se mitä kaikkea minusta vapautettiin, tasapainoitettiin, rentoutettiin ja valaistiin tietoisuuteeni oli mieletöntä. Hengittäminen oli helpompaa ja keho rauhoittui.
Kaukohoito Suomeen Porvooseen itselleni sekä pojalleni olivat erittäin tehokaita ja toimivia, saimme hoidon eri kerroilla. Päänsärkyni loppuivat ja saimme kehotuksen siirtää sängyn paikkaa, koska tyynyni kohdalla oli juuri maasäteilyristeys, myös yhteyksiä toisiin henkilöihin sulkeutui yön aikana, jolloin pysyn paremmin omassa voimassani! Poikani kaukohoidon jälkeen pojan kuume laski yön aikana <3 KIITOS!
Sami on mestaritason kansanparantaja ja ihminen <3
Kiitos olemassaolostasi poppamies!

‎Anna-Mari Nuorala‎, Suomi 24.7.2016

*****

This man ranks amongst the best therapists I know. Not only does he have strong massage techniques getting to and treating the root of your problem, he is also very gifted spiritually and works with your body’s own natural energy and energy centres. He is also a very polite and caring young man who loves what he does.

if you suffer from pain, whether that is a sore back, shoulder, wrist or elbow discomfort or sciatica; or any joint or vertebral problems………if your doctor recommended you to go for an operation or take strong painkillers you would probably do it wouldn’t you?

Well let me tell you I recommend Sami over and above any surgery or strong painkillers that mess with your bodily systems, often doing more harm than good.

As a fellow therapist I trust Sami implicitly and have no hesitation whatsoever in recommending him. He has sorted out a longstanding back problem for me and always manages to take away my knee pain. Give this wonderful man a chance to help you before you resort to any drastic measures your doctor might suggest.

If you want to be pain free and to feel energised then book an appointment with Sami. His intuitive abilities are marvelous.
Remember his name is Sami not Jesus……………..the impossible he can do, miracles take a little longer! You may need more than one appointment; you may need several, it depends on what is troubling you.

Regular maintenance sessions help too, after all you would get your car serviced on a regular basis wouldn’t you? Why not your vehicle for life…….your body!

Do yourself a favour and contact him now! Sami Rasila tel. 633.729.477

Drew Ryder, Tallante, Murcia, Spain, 29.6.2016

*****

Went to see Sami Rasila after a long time … should have gone much sooner. Thanks for a great and gentle treatment which released a lot of rubbish that had built up and was affecting me greatly. I have decided to try to make it a regular thing to maintain my energy levels. Sami Rasila works wonders on a physical level but to all those out there who do any kind of healing … be it Spiritual, Psychic, Massage or even Hair and beauty … anything which involves being around those who need to offload and who may inadvertently absorb your energy need to see him for a treatment … I feel so much better after just one treatment so … Thanks to Sami Rasila and see you in a few weeks 🙂

Mario Parmenter, Dolores, Spain

*****

Loukkasin koulun portaissa selkäni jo murkkuikäisenä, josta jäivät ikävät vaivat loppuiäksi. Alaselän kaksi välilevyä hävisi ja kulumat alkoivat vaivata. Monta muutakin vaivaa näkyi kuvissa, jotka otettiin vasta n.15 vuotta sitten. Istumatyöläisenä 30 vuotta eivät suinkaan selkävaivoja helpottaneet. Viimeisinä 6 työvuotena matkaa kertyi auton ratissa hieman vajaat 200 km työpäivän istumisen lisäksi.

Parikymppisestä saakka hain apua useista fysikaalisista ja kymmeniltä eri hierojilta. Hetken helpotuksen niistä sain, mutta vaivat palasivat, kun lihasrentous loppui.
Olin lukenut ja kuullut Samista pelkkää hyvää, kun lomailin Torreviejassa jo 5 vuotta ennen asunnon ostoa sieltä. Hankittuani oman kodin sain tilattua vihdoin ajan ’poppamiehelle’. Sieltä se apu löytyi pirulliseen issiasvaivaankin. Käveleminen sekä polkupyöräilykin alkoi taas sujumaan.

Nyt olen joutunut olemaan paljon Suomessa, joten Samin käsittelyssä olen viimeksi ollut keväällä 2015. Kunhan joskus voin sinne majoittua lopullisesti, varaan Samille ajan kerran kuukaudessa, jotta voin kevytkenkäisenä ja notkeaselkäisenä nauttia elämästä La Matan rannalla.

Voin suositella kaikille – vaivattomillekin!

Kiitos Sami avusta!

Marja Saavala, Oulu, Suomi 10.7.2016

*****

Olin jo pitkään kärsinyt alaselän kivuista ja jumituksesta, se jotenkin äityi niin pahaksi, että oikeata kättä rupesi vaivaamaan, enkä saanut enää kunnolla kättä esim. hihaan, puhumattakaan vaihteiden vaihdosta ja käsijarrun käytöstä.
Oltiin juuri Torreviejassa ja ajattelin että jos lämpö auttaisi. No ei se oikein auttanut. Otin sitten yhteyttä Samiin ja jo ekakerran jälkeen helpotti kummasti, selkävaivat hävis, mutta kättä vielä vähän vaivasi kipu. Otin pari kertaa uusiksi Samin käsittelyn ja nyt on käteni täysin kunnossa eikä selkävaivoja juuri ollenkaan, kärsii jopa lattian lakaisun jälkeen nousta seisomaan ilman kipuja ja kauppakassit tulee mukavasti mukana käsissä. Huomasin miten hyvä olo tuli kun sain entisen mukavan kivuttoman olotilan takaisin, en edes muistanut kuinka hyvä on olla ilman jumitusta ja kipuja, se rajoitti elämääni aika paljon. Nyt kaikki kunnossa ja jo elokuussa takaisin Samille, jotta paikat pysyisi kunnossa.
PS. Huomasin myös pientä lisäbonusta, parannus vatsani toiminnassa.
Kiitos tuhannesti Samille!

Riina Toivola, Suonenjoki, Suomi 7.7.2016

*****

Jeg har i mange år slitt med nakken, bekken og korsrygg. Etter noen behandlinger hos Sami Rasila har jeg blitt så mye bedre, og kan virkelig anbefale han.
Nå kan jeg gå i fjell og terreng uten smerter og bedre blodsirkulasjonen etter at han ”fixet nakken.

Randi Haugen Krogtoft, Torrevieja, Spania 24.6.2016

*****

I had chronic pain in my back, left hip and legs. My tendons were as rigid as bones. Sami’s manipulation loosened everything and enabled me to move more freely. I have recommended Sami to my friends.

Irvine, Rojales, Spain, 13.6.2016

*****

After my husband’s treatment with Sami I mentioned to him that I thought I was getting arthritis in my fingers. Amazingly after a 10 minute treatment the pain eased and I could move my fingers properly.

I booked in for a full treatment and Sami worked on the source of my problem…which included my neck, chest, arms and back. Thankfully my hands are ok now. I also like the fact that Sami treats the whole body.

I’ve recommended him to my friends who are equally pleased with his treatments.

Heather, Rojales, Spain, 13.6.2016

*****

dyhanie

The first time I went to see Sami, I didn’t hold much hope. I was in severe pain to my lower back, rib cage, and even my stomach had been playing up for a quite some time. I had seen several osteopaths with some relive to my pain, but none actually managed to heal my back problem.

To my surprise, I felt pain-free when I walked out from Sami’s practice. I was able breath properly for the first time in a very long time and able cope without pain medication. Over the following months, after the initial treatment, I continued to feel even better. Three years on, I still continue to seek Sami’s help when needed and would warmly recommend his services to anyone.

T.L. London, UK

*****

back_pain_office

Referenssi Sami Rasilalle

Mistä ongelmani alkoivat:

Muutama vuosi sitten siirtelin huonekaluja Suomeen lähtöä edeltävänä päivänä.

Yhden kaapin alta oli saatava iso, karkeapintainen matto pois. Voimani eivät riittäneet siihen. Päätin, että siirrän kaappia makaamalla lattialla selälläni työntäen kaappia jaloillani, kädet seinässä antamassa työntöapua.

Sentti sentiltä sain kaapin liikkumaan niin, että sain maton sen alta pois.

Aamulla totesin nivus- ja selkäkipua. Vasempaa jalkaa oli autettava kädellä autoon. Lentomatka oli kivulias.

Seuraavana päivänä tilasin Suomessa lääkärin. Kuvittelin, että 5-vuotta aikaisemmin leikattu tyrä oli uusiutunut. Lääkäri vahvisti, että tyrä ei ole kivun aiheuttaja.
Sovittiin, että seuraan tilanteen kehittymistä.
Käveleminen oli linkuttamista, selkään sattui ja ranteisiin koski. Suomen kesässä en löytänyt apua vaivaan, joka paheni koko ajan.

Tunsin Sami Rasilan entuudestaan, vaikka en koskaan ollut käynyt hänen hoidossaan. Saavuttuani Torreviejaan kuukauden kuluttua ongelmien alkamisesta pyysin Samia katsomaan voisiko hän tehdä mitään.

Sami totesi tutkittuaan minut, että lantio oli pois paikoitaltaan ja molempien käsien ranteet.

Ensimmäisen käsittelyn jälkeen muutos parempaan suuntaan oli huomattava. Muutamia kertoja olin 3 viikon välein Samin käsittelyssä. Kaikki ongelmat olivat poissa.

Siitä lähtien olen käynyt säännöllisesti kerran kuussa ja olen kokenut sen minulle hyväksi.

Suosittelen Samia muillekin, joilla jäsenet eivät ole paikallaan.

Taustatietoja:

Mies 74 v, aktiivinen, urheilullinen ja normaalipainoinen

Olle Pihlstöm, Porvoo, Suomi 12.6.2016

*****

distant2

Hei sinulle, joka etsit helpotusta kipuihisi.
Kerron miten minä olen saanut apua hermo ja lihaskipuun sekä harmillisen kovaan hikoiluun.
Kuulin Sami Rasilasta, että hänellä on taito ja koulutus näiden asioiden hoitoon. Samin käsittelyllä, hieronnalla ja ohjeilla kipuni lievenivätkin.
Kysyin myös voiko hän auttaa, kun hikoilen päästäni aivan mielettömästi? Hän vastasi että kyllä voin ja seuraavana päivänä hikoilu oli poissa. Sami kertoi myös kaukoparannuksesta.
Sovimme että kokeilemme sitä kun palaamme Suomeen. Ilokseni myös kaukoparannus on auttanut minua kun hikoilun kanssa on tullut ongelmia.

Maija Rainio
Vaasa, Suomi, 12.6.2016

*****

Kiitos Samille avusta. Lonkka vihoitteli pitkään ja kipu säteili varpaisiin asti. Samin avulla kipu viimeinkin häipyi. Kiitos.

Anne Niklander, Torrevieja, Espanja

*****

Jo jokunen aikaa sisälläni on kytenyt tarve. Tarve tunnustaa yhtä meistä.
Koen olevani hyvin onnellinen, koska ympärilläni on niin paljon ihania ihmisiä. Jokaisesta kohtaamisesta voisi ja ehkä pitäisikin kirjoittaa, mutta tänään kirjoitan siitä, kuka on vaikuttanut minun hyvinvointiin kaiken eniten.

Vielä ennen kun sanon hänen nimensä (varmasti monelle teistä on hän hyvinkin tuttu henkilö 🙂 Kerron tarinani pähkinänkuoressa.
Kilpirauhasen leikkauksesta oli kulunut melkein vuosi, mutta kuntoni ei ollut kovinkaan hyvää. Paino oli noussut 10 kilo, väsytti, melkein joka paikkaa särki, mieliala heilui, oloani ei kohottanut edes tulo Espanjaan.
Tuntuin itselleni vieraalta, vieras minussa oli se jatkuva OLEN POIKKI -olo.

– Espanjassahan on pikkaisen edullisempi hieronta, ajattelin. Antaisin nyt itselleni luvan hemmotella kehoani lempeällä hieronnalla.
Voi pyhä jysäys kuinka kaukana olikaan minun kuvittelema hemmottelu todellisuudesta.
Tiesin että yksi jalka on pikkaisen lyhyempi kun toinen, tiesin itsestäni yhtä sun toista.
Siinä ensimmäisessä käsittelyssä palautettiin mieleeni kaikki epäkohdat.
Nousin hierontapöydältä ”piestyn” oloisena.
Vuosi oli 2015.
Siitä ensimmäisestä kerrasta jäi kehon muistiin (ihme kyllä 🙂 ) hyvää olo ja olo, että ehkä voisin tulla ihan kokonaan kuntoon.

Nyt, vuosi ja vähän päällä siitä ensimmäisestä kerrasta voin sanoa, että olen todella hyvässä kunnossa. Se ei tapahtunut yhdella kerralla, sain noustaa sieltä hierontapöydältä pöppöräisenä kuukausi toiseen jälkeen. Joskus nuhtelin auttajaa siitä että hän käytti omia lihaksia minun murskaamiseksi 🙂
Mutta – jalat ovat samanpituiset, ”leskenpatti” niskassa ja päänsäryt kadonneet, aivot toimivat taas niin kuin pitääkin, aineenvaihdunta on kunnossa ja koko tyttö on hyvin iloinen 🙂

ISO KIITOS, SAMI RASILA!

Kiitän Sinua hyvästä olostani, kiitän Sinua lukemattomista neuvoistasi, kärsivällisyydestä (en aina päästänyt Sinua helpolla – vaadin vastauksia 🙂 ) ja erityisesti siitä, että opetit ”miten kalastaa” -opetit minua ymmärtämään ja auttamaan itseäni.

Oikein hyvää kesää Sinulle ja perheellesi!

Ole terve!

Heli Saarvard, Torrevieja, España

*****

Olin kaks aastat tagasi tööpraktikal Torreviejas.
Mulle oli aasta alguses tehtud kilpnäärme operatsioon.
Veel novembriski olin väsinud, ylekaalus, ainevahetus polnud korras, selg andis tunda, turjal oli ”padi”, randmed póletikulised peavalud olid peaaegu igapäevased. Stessist rääkimata.
Keegi praktikakohal teadis soovitada Sami Rasilat.
Nyydseks on selg korras, jalad yhepikkused, ainevahetus korras, soolestik korras, meeleolu suurepärane.
Tuhat tänu Sulle, Sami!
Oled konkreetselt ja mitmekylgselt aidanud mind.
Vóin kyll öelda, et eluróóm tuli tagasi.

Heli Saarvard, Torrevieja, España, 11.6.2016

*****

neck-pain

Vihdoinkin sain avun hartia ja niskavaivoihin, kun en enään pystynyt nukkumaan kuin istuma asennossa ja meinasi mennä taju.
Kuulin kavereilta että Torreviejan lähellä on kaveri joka pystyy auttamaan vaivoihini, olen kärsinyt vaivoista monta vuotta eikä noi terveyskeskuslääkärit määränneet kun Buranaa ja kuminauhaa. Onneksi otin yhteyttä Sami Rasilaan ja jo ensimmäisen kerran jälkeen oloni muuttui ja pystyin elämään ihan kuin ennenkin ei huimannut ja päänsäryt kaikkosi. Nyt voin pelata lentopalloa ja viettää hyvää elämää ja tämä on tosi. Kiitos avusta jatkan käyntejä Samin vastaanotolla apu on niin lähellä.

Tauno Aalto, Pori, Suomi 10.6.2016

*****

skiing

Hi Sami. I had a swollen knee and pain below and above the knee for almost a year and was thinking my skiing days were over and suspected I was going to be waiting for a replacement knee as a lot of my fellow golfers seem to be having. But my partner suggested that I contact you and see if you could help me? On my first visit to you you very quickly located my problem to a pelvic and a tendon problems in my back causing the problem which after now 6 visits and manipulation and after 8 months now the swelling in my knee has resided to almost the correct size and I have no pain at all.and am now looking forward to the next ski season. Thanks Sami for your help.

Terry Sharley, Rojales, Spain, 8.6.2016

*****

HEADACHE

MOI!! Kiitokset Samille, minulla tuli aiemmin niska niin kipeäksi, että meni päivä oksentaessa ja potiessa pääkipua. Samin käsittelyn jälkeen ei sitä ole ollut, hän myös huomasi lonkkani olevan sijoiltaan ja laittoi sen paikalleen. Mieheni suurinpiirtein pakotin käsittelyyn jonka jälkeen hän oli pidempi (toinen jalka lyhempi) ja todella tyytyväinen käsittelyyn. Kumpa voisi käydä useammin, auttaisi vielä paremmin!!!

T.Kati ja Tapio Kuitunen, Ääneskoski, Suomi,

*****

SpriitualHealing

My experience of Sami Rasila is of a deeply spiritual Healer of great integrity, who works not only with many stress related issues but also those caused by traumatic previous life experiences, I feel privileged to have met him and receive the benefit of regular treatments.

P.R. San Miguel de Salinas, Spain

*****

pain_locations

Selkäni oli oireillut jo jonkin aikaa, enkä osannut liittää kipua mihinkään aiemmin tuntemiini kipuihin. Selkäni ’kramppasi’ parin minuutin välein ja olo oli surkea. Mitään en voinut tehdä, kipu vei kaikki voimat.
Kävin lääkärissä, joka tutki selkäni, lähetti röntgeniin ja epäili ikäni (58 v) perusteella osteoporoosia syyksi kipuihin. Eipä ollut osteoporoosia. Sain lääkityksenä lihasrelaksantteja ja kipulääkkeitä. Eivät auttaneet nekään.
Sattumalta luin jutun jäsenkorjaajista ja otin selvää toimiiko kukaan lähellä asuinaluettani ja tätä kautta päädyin Samin käsittelyyn.
Jo ensimmäisen käsittelykerran jälkeen selkäkivut olivat poissa. Pystyin ensimmäisen kerran pitkään aikaan hengittämään ja toimimaan normaaliin tapaan. Kipuilu kuitenkin jatkui, mutta lievempänä kuin aluksi. Kävin tämän jälkeen Samin käsittelyssä säännöllisen epäsäännöllisesti ja pystyin elämään elämääni ilman kipuja.
Viimeisestä käynnistäni Samin luona on nyt kulunut noin 3 kk ja kivut ovat pysyneet poissa. Nyt tiedän kenen puoleen kääntyä, jos selkäni alkaa taas kipuilla.
Kiitokset hyvästä ja kokonaisvaltaisesta hoidosta ja lämpimät suositukseni.

Taina
El Campello, Espanja

*****

Pleasant mature females working out in the open air

Sami used to go to the same yoga practise as I did, many people there were saying how good he was in his own field. Several of my friends went to him for consultation, Sami always seemed to be able to hit the target area that was causing them problems, giving them both relief and clearing up the issue, or at the very least made the pain much more bearable.

I am quite active sports wise but i thought it would not be a bad idea to have a session with Sami because we do stiffen up as we grown older!

The session lasts 1.5 hours and Sami works on the whole body not just a specific area. I was amazed as where I had stiffness and some discomfort. Sami sorted me out. I am not going to say in places it did not hurt because it did. But the effect when you leave him is worthwhile maybe not straight away but certainly within a couple of days.

I now visit Sami on a monthly basis and feel it is well worth the effort..
My brother was recently here on a visit and was in chronic pain, he is a fanatical Cyclist and sometimes over does it. He went and saw Sami who sorted him out, explaining where the pain actually came from is not necessarily where the trouble is!
My brother was inspired and said he was so sad that Sami could not help him any further as Sami is here in Spain and my brother in the UK.
I would recommend going to see Sami before embarking on any other treatments as he may well make your life much better.

Jean Sampson, Ciudad Quesada, Spain, 8.6.2016

*****

aleksi_hoidossa

Mis visitas ahí por tensiones musculares y me ayudaste mucho y estoy muy contenta de tu profesionalidad como terapeuta.

un abrazo de luz

María Ángeles Rodríguez, Liria, España