KOULUTUS

KURSSEJA SUOMESSA KESÄLLÄ 2021

Oletko itse energiahoitaja, terapeutti tai ihminen, jolle ihmiset tapaavat jakaa murheensa. Ei ole sattumaa, että juuri sinä saat kuulla ne ja taakkansa keventänyt ihminen lähtee huojentuneena pois. Kuinka itse voit tämän jälkeen?
 
Jos nukut levollisesti, sairastelet aniharvoin edes tavallista flunssaa, niin voit onnitella itseäsi; kuulut siihen harvinaiseen joukkoon, jolla on kyky hylkiä rasitteita. Em. tilanteessa suurin osa ihmisistä tuntee kuitenkin itsensä väsyneeksi, kiukkuiseksi ja hyväksikäytetyksi. Silloin on helppo laittaa vahinko kiertämään ja läheiset saavat tuntea ikävimmät puolesi. Rasitteet ovat tällöin todennäköisesti eripuolilla aurakenttääsi, chakroissasi, aivoissasi ja suurella todennäköisyydellä kotonasi.
 
Aivomme ovat koko kehomme toimintojen säätely- ja ohjauskeskus. Sen kautta ohjaamme liikettä ja fysikaalisia toimintoja. Aivojen välityksellä vastaanotamme tietoa, signaaleja, teemme sen perusteella johtopäätökset ja reagoimme tapahtumiin. Lapsena ja nuorena hermostomme on hyvin herkkä reagoimaan aivojemme käskyihin, mutta ikääntyessämme, signaalin heikentymien vuoksi sekä aivotoimintatoimintomme putoavat, myös aineenvaihduntamme hidastuu ja energiamme vähenee. Näin ei tarvitse olla. Palauttamalla ohjaustasot, ylläpidät energeettistä tasapainoa, terveyttä ja energiaa, jonka perimmäinen luonne on onnellisuus. Opetan tehokkaan menetelmän, jonka avulla voit parantaa itseäsi ja kun hallitset aivojasi, voit auttaa myös muita.
 
Kun haluat pidemmälle henkisellä tiellä, joudut kohtaamaan haasteita liittyen kehosi ja mielesi rasitteisiin, itsesi ja suvun karmalliseen puhdistamiseen, pelkojen, traumojen ja rajoittavien ajatusmallien paikallistamiseen ja jopa kokonaan uuden käyttöjärjestelmän asentamiseen mielessäsi. Tämä löytöretki tapahtuu monella tasolla, kaikilla tasoilla, joilla vaikutamme ja liikumme: fyysisellä, mentaalisella sekä henkisellä.
 
Mieli, analyyttinen puolemme liittyy pääosiin maskuliiniseen energiaan ja sen koetaan liittyvän erityisesti vasempaan aivopuoliskoomme. Oikea hemisfääri on taas ns. feminiininen puoli ja liittyy spirituaaliseen osaan meissä. Meidän on saatava aktivoitua nämä molemmat puolet ja saatettava ne tasapainoon voidaksemme olla eheitä. Samalla rakennamme yhteyden ylempiin osiin kuin myös universaalisti kaikkiin muihin. Tämän jälkeen alkaa tapahtua mielenkiintoisia asioita.

Resepti sopeutuaksemme uuteen tilanteeseen ja nostaaksemme värähtelyjämme on kuitenkin yksinkertainen. Meidän on puhdistettava solu ja atomi. Tervetuloa kursseille poimimaan ohjeet ja vinkit, miten tätä voi toteuttaa.

Olen Sami Rasila, kansanparantaja, kouluttaja, insinööri, energiaparantaja. Olen jo vuosikymmenen tehnyt kaukoparannusta Espanjasta käsin, jossa olen asunut viimeiset 20 vuotta. Ihmiset usein hämmästyvät saamastaan avusta ja monissa tapauksissa olen ollut se viimeinen oljenkorsi, johon on tartuttu, kun kaikki muut keinot on käytetty. Miten ihmeessä sait sen tehtyä? Vastaus on lyhyesti: nostamalla aivotoimintatasot ja poistamalla rasitteet.

Ryhmäkoko on rajattu, maksimissaan 8 henkilöä. Maksun voi maksaa käteisellä paikanpäällä, tilisiirtona tai PayPal-laskulla.
 
Kurssilla on hyvä olla mukana oma heiluri (mikäli on tottunut sitä käyttämään) sekä ihmisen fysiologiaan ja anatomiaan keskittynyt kirja, jonka avulla tarkempia kartoituksia voidaan harjoitella. Näitä tulette tarvitsemaan vastaisuudessa kun viet puhdistuksia eteenpäin omaehtoisesti.

Aivotoimintatasojen mittaus ja säätely, 8h (250 euroa)

 • Bioenergia ja värähtely, ihmisen energeettinen rakenne
 • Harjoitus energiakanavan ja chakrojen aktivoimiseksi
 • Heilurin esittely, käyttö ja toimintaan liittyviä asioita, käytön rajoitteita energiavärähtelyn tunnistaminen ja energian puhdistaminen, heilurin ohjelmointi
 • Aivotoimintatasot ja niiden mittaus
 • Elinten toimintojen mittaus
 • Aurakentän rasitteiden vaikutus terveyteen
 • Maasäteily, vesisuonet ja ympäristön energiat, paikallistamisharjoituksia
 • Veden bioenergiakentän mittaus ja energian lisäys
 • Harjoitus bioenergiakentän/auran näkeminen/aistimine

Turku:
10.7.2021 klo 10:00 – 18:00
Moikoistenkatu 22, 20900 Turku

Joensuu:
15.-16.7.2021 klo 17:00 – 21:00
Harkkotie 3, A4, 08130 Joensuu

Kehon ja mielen rasitteiden poistaminen, värähtelyjen nosto ja uudelleenohjelmointi, 8h (250 euroa)

 • Vuoden 2012 aiheuttaman muutokset siirryttäessä uuteen aikakauteen
 • Kehon ja mielen uudelleenohjelmointi: solun ja atomin puhdistaminen
 • pH:n merkitys värähtelyjen nostolle
 • Sisäisen tietämisen ja tuntemisen merkitys
 • Aivojen, hermoston, nikamien ja luiden puhdistaminen
 • Sisäelinten puhdistaminen rasitteista
 • Suvun puhdistus
 • Rajoittavien ajatusmallien poistaminen ja pelkojen ja traumojen puhdistaminen
 • Maskuliinisen ja feminiinisen aspektin aktivointi ja yhdistäminen
 • Kundaliinienergian nostaminen
 • Kolmoissydänaktivointi
 • Antakarana-sillan luominen
 • Kehon, mielen ja hengen yhdistäminen

Turku:
11.7.2021 10:00 – 18:00
Moikoistenkatu 22, 20900 Turku

Joensuu:
17.-18.7.2021 klo 17:00 – 21:00
Harkkotie 3, A4, 08130 Joensuu

HUOM!!! Osallistuminen molemmille kursseille, yht. 400 €, alennus 100 €.

Lisätietoja:

Sami Rasila
www.karelianhealing.com
sami_rasila@hotmail.com
puh. +34 633 729 477

Kulkeeko pääsi kuin höyryveturi?

Pullahtaako mieleesi jatkuvasti kauhuskenaarioita, epäilyksiä ja pelkoa?

Valvotko ja murehdit asioita, joille et voi mitään? Vaikuttaako nämä yöuniisikin?

Kääntyvätkö ajatuksesi ja puheesi helposti negatiiviseen suuntaan ja huomaat, että jälkeenpäin olosi on entistä huonompi?

Karelian Healing peruskurssilla opetan tekniikoita, joiden avulla hallitset paremmin dialogiaa itsesi kanssa ja opit toimivan metodin parempaan mielenhallintaan. Käymme läpi mistä nämä ongelmat voivat johtua ja miten asiat on korjattavissa.

Kurssin avulla opit vaimentamaan ikävät ajatukset, katkaiset negatiivisen kierteen ja löydät vahvan ja hyvän olon.

Lisäksi opetan ainutlaatuisen keinon nostaa aivotoimintaa, kehon säätelyjärjestelmiä sekä oppia tunnistamaan elinten toimintotasoja.

Seuraava suomenkielinen peruskurssiviikonloppu 15.-16.2.2020. Hinta 360€.

Lisätietoja : www.karelianhealing.com

Sami Rasila
Puh. (+34) 633 729 477
Calle Enol, 23, 03186 Torrevieja, Alicante
Asunnon numero 29, 2. Kerros
Karttamerkki:
https://maps.app.goo.gl/UVtfvj2ocYkj7jyZA