KOULUTUS

KURSSEJA SUOMESSA LOKAKUUSSA 2022

Kivilahden hyvinvointikeskus

Esittelyvideo


1) Aivotoimintatasojen mittaaminen ja säätely, 8h, 300€

Kurssiviikonloppu Kivilahden hyvinvointikeskuksen luonnonkauniilla rantasaunalla, jossa koulutustilat maks. 15 hengelle. Varaa paikkasi nopeasti.

Mahdollisuus aterioihin ja edulliseen yöpymiseen, mikäli pääset osallistumaan viikonlopyn molemmille kursseille.


La 15.10. klo 9:00 – 18:00, ruokailu klo 12:00

Tietoa kurssin sisällöstä:

Aivomme ovat koko kehomme toimintojen säätely- ja ohjauskeskus. Sen kautta ohjaamme liikettä ja fysikaalisia toimintoja. Aivojen välityksellä vastaanotamme tietoa, signaaleja, teemme sen perusteella johtopäätökset ja reagoimme tapahtumiin. Lapsena ja nuorena hermostomme on hyvin herkkä reagoimaan aivojemme käskyihin, mutta ikääntyessämme, signaalin heikentymien vuoksi sekä aivotoimintatoimintomme putoavat, myös aineenvaihduntamme hidastuu ja energiamme vähenee. Näin ei tarvitse olla. Palauttamalla ohjaustasot, ylläpidät energeettistä tasapainoa, terveyttä ja energiaa, jonka perimmäinen luonne on onnellisuus. Opetan tehokkaan menetelmän, jonka avulla voit parantaa itseäsi ja kun hallitset aivojasi, voit auttaa myös muita.

Kurssilla käytäviä aiheita:

– Bioenergia ja värähtely, ihmisen energeettinen rakenne

– Harjoitus energiakanavan ja chakrojen aktivoimiseksi

– Heilurin esittely, käyttö ja toimintaan liittyviä asioita, käytön rajoitteita energiavärähtelyn tunnistaminen ja energian puhdistaminen, heilurin ohjelmointi

– Aivotoimintatasot ja niiden mittaus

– Elinten toimintojen mittaus

– Aurakentän rasitteiden vaikutus terveyteen

– Maasäteily, vesisuonet ja ympäristön energiat, paikallistamisharjoituksia

– Veden bioenergiakentän mittaus ja energian lisäys

– Harjoitus bioenergiakentän/auran näkeminen/aistiminen

——————–

2) Kehon ja mielen energeettisten voimien käyttöönotto. 8h, 300€Su 16.10. klo 9:00 – 18:00, ruokailu klo 12:00

Tietoa kurssin sisällöstä:

Kun haluat pidemmälle henkisellä tiellä, joudut kohtaamaan haasteita liittyen kehosi ja mielesi rasitteisiin, itsesi ja suvun karmalliseen puhdistamiseen, pelkojen, traumojen ja rajoittavien ajatusmallien paikallistamiseen ja jopa kokonaan uuden käyttöjärjestelmän asentamiseen mielessäsi. Tämä löytöretki tapahtuu monella tasolla, kaikilla tasoilla, joilla vaikutamme ja liikumme: fyysisellä, mentaalisella sekä henkisellä.

Mieli, analyyttinen puolemme liittyy pääosiin maskuliiniseen energiaan ja sen koetaan liittyvän erityisesti vasempaan aivopuoliskoomme. Oikea hemisfääri on taas ns. feminiininen puoli ja liittyy spirituaaliseen osaan meissä. Meidän on saatava aktivoitua nämä molemmat puolet ja saatettava ne tasapainoon voidaksemme olla eheitä. Samalla rakennamme yhteyden ylempiin osiin kuin myös universaalisti kaikkiin muihin. Tämän jälkeen alkaa tapahtua mielenkiintoisia asioita.

Resepti sopeutuaksemme uuteen tilanteeseen ja nostaaksemme värähtelyjämme on kuitenkin yksinkertainen. Meidän on puhdistettava solu ja atomi. Tervetuloa kursseille poimimaan ohjeet ja vinkit, miten tätä voi toteuttaa.

– Kehon ja mielen uudelleenohjelmointi: solun ja atomin puhdistaminen

– pH:n merkitys värähtelyjen nostolle

– Sisäisen tietämisen ja tuntemisen merkitys

– Aivojen, hermoston, nikamien ja luiden puhdistaminen

– Sisäelinten puhdistaminen rasitteista

– Suvun puhdistus

– Rajoittavien ajatusmallien poistaminen ja pelkojen ja traumojen puhdistaminen

– Maskuliinisen ja feminiinisen aspektin aktivointi ja yhdistäminen

– Kundaliinienergian nostaminen

– Kolmoissydänaktivointi

– Antakarana-sillan luominen

– Kehon, mielen ja hengen yhdistäminen


———————-

Molemmilla kursseilla on hyvä olla mukana oma heiluri (mikäli on tottunut sitä käyttämään) sekä ihmisen fysiologiaan ja anatomiaan keskittynyt kirja, jonka avulla tarkempia kartoituksia voidaan harjoitella. Näitä tulet tarvitsemaan vastaisuudessakin kun tutkit tai viet puhdistuksia eteenpäin omaehtoisesti.

Otan mukaani kurssille muutamia varaheilureita, varvun ja etoseerisen heilurin, joita voi lainata kurssin aikana. Saat myös oman usb-tikun, jossa on kaikki kurssimateriaali ja täydentävää tietoa aiheeseen liittyen. Tikulla ovat myös jpg-kuvat, joiden avulla voit teetättää samanlaiset laminoidut anatomiakartat kuin mitä käytämme kurssilla ja minulla on käytössä työssäni.

Paikka:

Kivilahden Hyvinvointikeskus Oy
Tippatehtaanpolku 34, 44200 Suolahti

Majoitus:
Käytettävissä huoneita 10 kpl, a’ 3–4
henkeä
35–45 €/hlö/yö riippuen
majoittujien määrästä huoneissa.
2 hlö huone: 45 €/yö/majoittuja
3 hlö huone: 40 €/yö/majoittuja
4 hlö huone: 35 €/yö/majoittuja

Ruokailut:
30 €/hlö/pv
lauantaina sis. lounas, päiväkahvit, päivällinen
sunnuntaina sis. aamupala, lounas, päiväkahvit

Kivilahden Hyvinvointikeskus Oy laskuttaa ruokailut suoraan
koulutukseen osallistuvilta

Käytössänne uuni/liesi, ulkogrilli, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja
vedenkeitin

Sisältää ruuanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet ja astiaston.

Vaihtoehtoisesti omatoiminen ruuanlaitto rantasaunalla.

Kivilahden Hyvinvointikeskus tarjoaa kurssilaisille kahvit ja teet
viikonlopun aikana (asiakas keittää itse).

Myös nuotiopaikka on
käytettävissä.


Kurssin ohjaaja:

Olen Sami Rasila, kansanparantaja, kouluttaja, insinööri, energiaparantaja. Olen jo vuosikymmenen tehnyt kaukoparannusta Espanjasta käsin, jossa olen asunut viimeiset 20 vuotta. Ihmiset usein hämmästyvät saamastaan avusta ja monissa tapauksissa olen ollut se viimeinen oljenkorsi, johon on tartuttu, kun kaikki muut keinot on käytetty. Miten ihmeessä sait sen tehtyä? Vastaus on lyhyesti: nostamalla aivotoimintatasot ja poistamalla rasitteet.

Löydät tietoa minusta ja työstäni nettisivuiltani, mutta ehkä parasta antia löytyy referenssit-osiosta, joissa asiakkaani ovat omin sanoin kertoneet palautteitaan.

http://karelianhealing.com/references

Suurin esimerkin antajani oli Alpo Savolainen, joka asui pääasiassa Joensuussa, mutta jonka tapasin Espanjan Torreviejassa noin 15 vuotta sitten. Hän sai minut innostumaan aiheesta ja oli tärkein opettajani.

Tämä on viides vuosi kun opetan näitä taitoja. Aikaisemmat kurssit olen järjestänyt Benijofarissa, Espanjassa suomeksi ja englanniksi sekä Suomessa Turussa ja Joensuussa.

Osa kurssista on luentoa, mutta käytännön tekeminen, kokeminen ja tunteminen ovat arvokkaampaa ja niitä teemme heti kun termit ja käsitteet ovat tutut.